koeng.dk

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forside Legeskolen

Legeskolen

 

Et projekt for børn på vej i skole – på vej til Køng Idrætsfriskole.

 

Har du et barn der er på vej i skolen? – og er dit barn parat til nye sociale og faglige udfordringer?
Sådan er det nok ofte, og derfor tilbyder vi i samarbejde med Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave et helt særligt forløb, hvor der bliver rig mulighed for at blive klar til skolelivet.

Skal dit barn i skole til august 2017, er der mulighed for allerede fra oktober 2016 og frem at deltage i Legeskolens forløb frem mod sommerferien.

Vi arbejder målrettet mod at udvide det enkelte barns kompetencer gennem leg og idræt. Det handler altså ikke om at børnene skal lære at læse eller skrive, men netop at gøre dem trygge og klar til skolelivet. Det gør vi ved at gøre overgangen mellem børnehave og skole lempelig, og ser en klar fordel i at barnet lærer idrætsfriskolen, omgivelserne og de andre børn, pædagoger og lærere at kende på en stille, rolig og tryg måde. Det gør vi ved at være med til Udeskoledage med Lillegruppen og ind i mellem til fællessamlinger, frokoster og meget andet.


Du kan læse mere om Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave ved at klikke her 

Har du spørgsmål til Legeskolen eller ønsker du en rundvisning kan du kontakte Idrætsbørnehaven ved at ringe til institutionen på 6472 1421
Idrætsfriskolen kontaktes ved at ringe til Elise Stenmann Hansen på mobil 2857 2996 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.