koeng.dk

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Forside Alle nyheder Legeskole på Køng

Legeskole på Køng

Legeskole på Køng

 

 

Skal dit barn starte i skole til august 2017 ? – og er dit barn allered nu parat til nye sociale og faglige udfordringer? Så skal har du muligheden for tilmelding til "Legeskolen" hos Køng Idrætsvuggestue -og børnehave.

Der er pladser fra oktober 2016, hvor legeskolen går i gang.

For dem der skal starte i Børnehaveklassen til august 2017 stiger spændingen mere og mere. Ofte er det sådan, at de børn, der er på vej i skole glæder sig helt vildt, men også er lidt spændte og måske endda nervøse for, hvad der mon skal ske i skolen.

 

Derfor har Køng Idrætsvuggestue og børnehave lavet Legeskolen. Et særligt forløb startende allerede fra Oktober 2016 frem til august 2017, hvor der bliver rig mulighed for at blive klar til skolelivet fra august 2017.

Legeskolen er et samarbejde mellem Køng Idrætsfriskole og Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave, hvor vi arbejder målrettet med at udvide det enkelte barns kompetencer gennem udeliv, leg og bevægelse. Det handler altså ikke om, at børnene skal lære at læse eller skrive, men netop om at gøre dem trygge og klar til skolelivet.

 

Forudsætningen for læring er evnen til at opfatte tiden, være vedholdende og kunne fokusere på det, man er i gang med. Men også motorisk og bevægelsesmæssig, leg skaber udvikling af enen til at lære. Vi vil styrke deres evne til at være kreative, så de kan bruge det i skolelivet, og det gælder for både piger og drenge.

 

”Et menneske når ikke længere, end det som barn har drømt” sagde Grundtvig. I Legeskolen er der også plads til masser af drømme!

 

Vi tror også, at en lempelig og god overgang mellem børnehave og skole er en god og farbar vej ind i et langt skoleliv. Det er en klar fordel for barnet at lære idrætsfriskolen, omgivelserne og de andre børn, pædagoger og lærere at kende på en god, rolig og tryg måde.

 

Har dette interesse, så ring til Beinta der er leder af Køng Idrætsvuggestue og Børnehave for at hør mere.

Beinta: 2484 5368